هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی ناظر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستاست، گفت: ۵ نفر از نمایندگان مجلس به عنوان هیأت مرکزی نظارت بر این انتخابات مشخص شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 21
کد خبر: ۲۶۶۲۸۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن اسلامی درباره سومین جلسه ستاد انتخابات کشور که امروز به ریاست علی زینی‌وند معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه نکاتی در خصوص انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مطرح شد. به جهت اینکه وزارت کشور مجری و متولی برگزاری این انتخابات است، از چند ماه گذشته فرآیند برگزاری انتخابات را آغاز کرده‌ایم.

وی افزود: از اولین کار‌هایی که انجام شد، مکاتبه با مجلس شورای اسلامی به جهت تعیین زمان انتخابات بود که براساس رویه معمول در تعامل با مجلس شورای اسلامی، زمان ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ به‌عنوان موعد برگزاری انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا اعلام شد.

دبیر ستاد انتخابات کشور ادامه داد: ما هم به جهت اینکه مجری برگزاری انتخابات هستیم، کار را شروع کردیم و فرآیند زمان‌بندی انتخابات در دستور کار قرار گرفت. موضوع زمان برگزاری انتخابات، ثبت‌نام، بررسی صلاحیت‌ها، اخذ سوء پیشینه توسط داوطلبان در جدول زمان‌بندی قرار گرفت.

اسلامی تصریح کرد: به دلیل اینکه انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری هم باید انجام شود، شورای نگهبان هم در فرآیند تعیین زمان‌بندی با مجلس شورای اسلامی و وزارت کشور تعامل داشت و به جمع‌بندی که اشاره شد، رسیدیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: ناظر انتخابات شوراها، مجلس شورای اسلامی است و ۵ نفر از نمایندگان مجلس به‌عنوان هیأت مرکزی نظارت مشخص شدند که به زودی جلسه‌ای را با حضور این اعضا برگزار خواهیم کرد. یکی از نکاتی که باید در این جلسه مورد بررسی قرار بگیرد این است که اگر مجلس شورای اسلامی به‌دنبال این است زمان انتخابات را به تعویق بیاندازد، ما حتماً باید مطلع شویم.

دبیر ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: برای فردا درخواست جلسه‌ای با رئیس مجلس شورای اسلامی کردیم تا نکات مطرح شده، مورد بررسی قرار بگیرد.

انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا و میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، به صورت همزمان در ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود. / ایسنا

کلمات کلیدی: انتخابات شورا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده